En herregod dag

Her ser I en glad mand.


Han er på vej mod Rügen med Stralsund i baggrunden. På det her tidspunkt ved han ikke, at det bliver en herregod dag.

Vi skulle kun cykle 48 km i dag. Fra Stralsund til Herrenhaus Bohlendorf tæt på Wiek. Men der var udsigt til dagsregn, da vi forlod hotellet. Derfor gjorde vi vores første stop allerede 10 km efter start. Bare for at være lidt gode ved os selv. Vi er jo trods alt på ferie!

I en meget rustisk og økologisk gårdbutik fik vi en tynd kop kaffe. Men tynd kaffe er bedre end ingen kaffe. Så vi var stadig tilpasse og tilfredse. Men så forsvandt Uffe.

Vi fandt ham med 4 glas øl på en bar. Vældig tilfreds og glad. For han havde lige fået serveret verdens bedste craftbeer. Selvfølgelig produceret på stedet af det særlige Rügen vand. Næst efter et museum for tog, krig eller smalsporede jernbaner, er et Brauerei nok det nærmeste Uffe kommer på et himmerige på jord.Sådan ser en rigtig glad mand ud.

Så det lille stop, som bare var til en kop kaffe, blev pludselig til en dejlig lang pause.


Insel Brauerei havde mange små og store flasker øl, og alt kunne købes over nettet. Hvilket er rigtig smart, når man er på cykel.


Og fordi vi var der længere end en lille kaffepause, blev vi lækkersultne. Så vi bestilte lidt Tasting Brot samt Tasting Schinken.


Og så var vi klar til at køre videre i regnen .Forøvrigt købte jeg cykelkort over Rügen. Bare fordi jeg ikke kan holde google maps drillerier ud længere…..men lige i dag gik alt efter planen. Google maps plan. Vi cyklede 48 km og endte i paradis. Hotel Bohlendorf er både et smukt, fredfyldt og hyggeligt sted.

Så regnvejrsdagen blev både en herregod dag og en dejlig dag for fruerne.

Reklamer

Forfatter sommerpaa2hjul2017

Jeg bor i Odense og en gang imellem i BERLIN. Jeg cykler i min sommerferie, til Brugsen og kører 60.000 km om året i bil. Jeg er glad for Tyskland, men stadig ikke god til sproget. Efter en lang vinter har jeg kridhvide ben, fedtpuder og lyst til ferie.

One thought on “En herregod dag”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s